Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany
Toate femeile pot fi împărţite in cele care iubesc penisuri mari şi cele care încearcă să o ascundă!
            PAGINA DE START    ÎNTREBĂRI / RĂSPUNSURI   CONTACT DESCARCA ACUM    
CONTACT

Numele dumneavoastră

Adresa dvs. de e-mail

Textul mesajului


Mišljenja / Komentari

Miloš, 26 godina

Prvi rezultati su bili vidljivi već posle par nedelja. Ja ne kažem da je penis odmah porastao 10cm, ali sam osetio priliv seksualne snage i kao da je moj penis postao jači.Nikola, 34 godine

Prvu promenu koju sam ja primetio posle korišćenja Programa za uvećanje penisa desilo se posle nedelju dana. Osetio sam da imam dužu erekciju.

Rade, 25 godina

Posle dve nedelje treniranja ja ne prepoznajem svoj penis kad se pogledam u ogledalo. Moja devojka kaže da sam postao izdržljiviji u krevetu.

Ljubiša, 23 godine

Moj penis posle primene metode je postao tvrđi, jači i nije mogao da se iskrivi. Sve to je bolje nego što sam mogao i predvideti.

Marko, 24 godine

Vežbam po Vašem sistemu, dodao sam oko 2cm u dužinu i oko 1,5cm u debljinu. Metoda je odlična!

Aleksandar, 23 godine

Kao i, verovatno, većina i ja sam sumnjao u efikasnost metode. Rešio sam da s tačke gledišta nauke priđem problemu i ako se šta desi da razotkrijem mit. Pre početka treniranja sam brižljivo merio penis. Mom čuđenju nije bilo kraja kad sam posle mesec i po ponovio merenje. 3,5cm u dužinu i više od centimetar u debljinu. Ovo stvarno radi, iako su moji rezultati daleko od maksimalnih.

Darko, 30 godina

Posle redovnih treninga u toku dva i po meseca dužina se povećala sa 15,5 cm na 20,5cm. U debljinu se povećao oko 2 centimetra. Neke fantastične rezultate nisam ni očekivao, ako ćemo pravo, očekivao sam da ih neće ni biti ili da će biti baš neznatne.

Vlado, 22 godine

…posle dva meseca, stojiš i gledaš odgore na svoj «mega-alat» i misliš se “Ne seri… E ovo je super!”. Dobio sam samopouzdanje i postao sam bolji u seksu.

Nikola, 29 godina

Mene je naprosto iznenadilo koliko je metoda jednostavna i daje rezultate. Negde za mesec dana ja sam uspeo da dodjem do povećanja od 6cm! Ja sam jako zadovoljan svojim rezultatom i moja devojka takođe!

Vanja, 31 godina

Sa rezultatom koji sam ja dobio shvatio sam da je veliki penis u seksu stvarno extra! Hvala puno!

Nikola, 28 godina

Ja sam počeo da verujem u sebe u krevetu. Ne znam da li su upalile vežbe ili neka psihologija, erekcija je postala odlična, a paliti devojku mogu satima. Zar to nije viši
 

Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

penis-mare.com
All Right Reserved

Webmasters | Live sex